10 augusti 2012
19:00

Emmaboda Komb

Referat: Liatorps IF - Emmaboda Komb

Matchen mot Liatorp började bra men slutade inte enligt våra planer. Vi tog ledningen efter 10 min spel men efter det målet så var det inte vi som blev taggade utan Liatorp jobbade sig in mer och mer i matchen och helt rättvist så kom kvitteringen. Och nu verkade som all luft gick ur oss vi slutade springa, jobba för varandra vi var helt enkelt ur gängorna och då kom nästa käft smäll när det dundra till i nätmaskorna så stod helt plötsligt 2-1 till Liatorp som höll det resultatet halvleken ut.

Vi snackade lite med grabbarna i halvtid och ut kom ett helt annat lag vi tog kommandot direkt och tryckte på vi vann bollen högt upp i planen och på så sätt kunde vi skapa ett visst tryck mot Liatorp mål och tillslut kom kvittering helt rättvist. Åter igen så känns som vi blir nöjda och släpper in Liatorp i matchen och något man absolut inte får göra så är det att ge motståndarna tid med bollen får då gå det käpprätt åt h-----e, man kan inte sluta springa och tror att löser sig för då blir det som i första halvlek där käftsmällen övergå till en KNOCK OUT och så blev fallet här Liatorp gör sitter tredje för dagen och vinner rättvist. Sätt till matchen så var dessa steget för oss idag.

I denna match så är det allt för många spelare som inte kommer upp i sin normala standard. Det är 4-5 stycken som kommer upp i sin rätta nivå och det håller absolut inte. Dagens Stjärnor delades ut av självaste Anders ” Materiarlarn ” Björklund och följande spelare får var sin stjärna, Olle Johansson gjorde en stabil insats och jobbade in i det sista. Simon Himreus gjorde flera avgörande räddningar och höll nere siffrorna och Erik Welander som i normala fall vaktar buren spelade ute idag och gjorde ett stabilt jobb. Mvh Ledarna